Bergerie

Kamperen in een bergerie is een beleving op zich!

Wakker worden met het zonnetje op de veranda, een prachtig uitzicht over het meer en de bossen. In de bergerie ervaart u het ultieme buitenleven.

Bergerie

Kamperen in een bergerie is een beleving op zich. Wakker worden met het zonnetje op de veranda, een prachtig uitzicht over het meer en de bossen. In de bergerie ervaart u het ultieme buitenleven. De bergeries zijn zeer ruim (9,5m bij 8m) en opgedeeld in twee verblijven. Binnen is er een slaapverblijf voor 4 tot 5 personen en er is een groot buitenverblijf (overdekt) waar je droog, uit de zon en vooral rustig kunt vertoeven. In dit verblijf is de keuken met een kookplaat op gas en een koelkast. Er is voldoende servies voor 6 personen. Er is één elektrapunt aanwezig. Licht is op zonne-energie.

Er is een grote eettafel en een zithoek en voor de bergerie staan twee teakhouten deckchairs. Tussen iedere twee bergeries is een douche en toilet aanwezig, die u dus samen gebruikt en schoon houdt met uw buren. U kunt ook gebruik maken van de keuken voor de overige campingasten, deze heeft een centrale ligging.

De bergeries zijn bijzonder populair bij onze gasten. Mensen die voor het eerst in de bergerie verblijven geven altijd aan dat de bijzondere sfeer niet vast te leggen is op een foto. De bergerie moet je gewoon zelf beleven. In het gastenboek leest u de reacties van onze gasten over de bergeries en in het fotoalbum kunt u nog meer van de bergerie bekijken.