Marrokaanse tent

U waant zich in één van de sprookjes uit duizend en een nacht!

Deze bijzondere tenten worden in Marokko gebruikt als bruidstenten. Ze stralen een luxe en romantische sfeer uit.

Ze zijn gemaakt van stevig canvas en van binnen stralen ze een luxe, romantische sfeer uit door de mooie damast en de Marokkaanse versiersels.

Deze comfortabele tenten bieden de mogelijkheid om sfeervol te genieten van het buitenleven. De tenten zijn zeer ruim en bieden onderdak aan 5 tot 6 personen.
In de tent is een apart slaapgedeelte met een comfortabel tweepersoonsbed en voor de kinderen staan er bedden klaar die overdag gebruikt kunnen worden als zitje. Over de bedden ligt een beddensprei met echt Marokkaanse stof.

U beschikt over een keukentje met een 4-pits gasfornuis en een koelkast. Alle attributen voor het bereiden van een maaltijd zijn aanwezig. Er is voldoende serviesgoed voor 6 personen. De tent beschikt verder over verlichting, teakhouten tuinmeubilair, waaronder 2 deckchairs en een grote parasol.

Voor de tent heeft u een mooi uitzicht over de camping en het zwembad. De sanitaire voorzieningen en een keuken voor de afwas hebben een centrale ligging.

Leest u in het gastenboek de reacties over de Marokkaanse tenten of neem een kijkje in het fotoalbum om de tenten beter te kunnen bekijken.